MASSAGE

lichamelijke spanningsklachten

Je voelt dat er iets mag veranderen in jouw leven, je wilt beter voor jezelf zorgen, maar iets in jou houdt je tegen.
Iedere dag ervaar je spanning in lichaam. De dagelijkse werkzaamheden kosten je steeds meer energie, je voelt je vaak gespannen en opgebrand. 

Ben je er klaar mee en bereid om te werken
aan de onderliggende oorzaak?

Verlang je naar rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam? Wil je meer energie en verlichting van pijnklachten? Ook jij kunt dit bereiken door middel van massage, oefeningen in lichaamsbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling (coaching).

By Corlinda ben je aan het juiste adres.

is dit herkenbaar voor jou?

Plotselinge pijn
Je bent net lekker bezig in de tuin en na een paar minuten merk je dat je lichaam niet mee wil in wat jij aan het doen bent. Daar heb je geen zin in, je wilt ook nog gaan sporten vanavond. Je gaat door met als gevolg enorme spier en hoofdpijn.

Blessures
Je hebt een fysiek zware baan, werkt vaak en veel over en staat altijd klaar voor je collega’s. Dit zware werk zorgt er mede voor dat je steeds vaker last hebt van kleine pijntjes hier en daar. Je negeert het omdat het nog wel uit te houden is. Ondertussen zijn de pijntjes zo intens aanwezig dat je besloten hebt om er maar wat voor in te nemen. Je gaat net zolang door tot je lijf niet meer kan.

Gebrek aan energie
Jij hebt het gevoel dat je altijd aan staat. Je hoofd maakt overuren. Je ervaart spanning in je lichaam en bent vaak moe. Het ontbreekt je aan energie wanneer vrienden vragen of je een dagje mee op stap gaat. Ondanks dat je moe bent ga je mee. Met als gevolg dat je bij thuiskomst volledig uitgeput en chagrijnig bent.

Onverklaarbare lichamelijke klachten
Je ervaart fysieke of mentale klachten. De pijn, frustratie en moeheid hebben een steeds grotere impact. Wanneer je naar de huisarts gaat lijkt er  geen duidelijke verklaring te zijn en krijg je medicijnen mee, die maar niet lijken te helpen. Jouw frustratie groeit met de dag evenals de klachten. Je voelt je radeloos. 

wat nu?

Als je eerlijk bent wil je jouw leven ten volle ervaren. Je wilt kunnen genieten van je vrije tijd en gezond en fit door het leven gaan. 

Helaas, ervaar je al langere tijd fysieke en/of mentale klachten. De druk van je werkgever, agenda, gezin of dagelijkse bezigheden beginnen zijn tol te eisen. Je voelt je vaak moe en opgebrand en dat beperkt je. Je wilt het anders.  

Jij weet ook wel dat als je niks veranderd, jouw klachten verergeren. Het blijven negeren van deze klachten levert je steeds meer lichamelijke spanning en frustratie op.

Wanneer je met je hoofd geen ‘nee’ zegt zal jouw lichaam dit voor je doen. Door je lichaam te negeren kom je in het ergste geval in een burn-out terecht.

touch the body,
calm the mind,
heal the spirit

hoe zou het voor je zijn als…

N

Je jezelf volledig kunt ontspannen?

N

De kwaliteit van je leven verbetert?

N

Je beter en dieper slaapt waardoor je uitgerust wakker wordt?

N

Je sneller herstelt na een intensieve work-out of werkdag?

N

Je meer vrijheid, vertrouwen en voldoening in je dagelijkse leven ervaart?

ook jij kunt dit bereiken

Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het is mogelijk. Ik help jou, door middel van verschillende massage technieken, beweging en coaching, stap voor stap om harmonie tussen hoofd en lichaam te krijgen. Massage helpt tegen stress, het bevordert ontspanning van lichaam en geest, het geeft energie, kan verlichting geven bij pijn en zorgt voor een sneller herstel na training en of trauma.

BONUS: ik leer je vaardigheden om dit resultaat voor de lange termijn te behouden!

massage is not just a luxury
it’s a way to a healthier, happier life

een massagebehandeling by corlinda is een massage waarbij niet alleen aandacht wordt besteed aan de fysieke klacht

praktische info


Massagevormen

Een massagebehandeling van Corlinda is een massage op maat. Naast de aandacht die wordt besteed aan de fysieke klacht wordt er ook aandacht besteed aan jou als geheel.

Hierdoor is het belangrijk dat je bereid bent om (indien nodig) echt de diepte in te gaan en te werken aan de onderliggende oorzaak.

Massagetechnieken
Ik beheers verschillende massagetechnieken. sportmassage – trigger point massage – Lomi Lomi massage – bindweefselmassage – cupping – hot-stone massage – ontspanningsmassage.

90 minuten
Er wordt voor iedere afspraak een totale tijd van 90 minuten ingeboekt. De massage zelf duurt 60 minuten.

LET OP
Vanaf 01-09-2023 is het enkel nog mogelijk om een strippenkaart af te nemen voor een massagebehandeling. Omdat ik geloof in resultaat biedt ik 3 mogelijkheden aan welke je terug kunt lezen op deze pagina en bij de tarieven.

zij gingen je voor

Voor ik bij Corlinda kwam had ik veel last van stress en dat uitte zich in nek en schouder klachten. Door de massages en de gesprekken heb ik geleerd mezelf te zijn en vooral te luisteren naar wat ik zelf wil en op mijn doel afgaan. Hierdoor heb ik meer rust in mijn leven en is mijn zelfvertrouwen toegenomen. Corlinda heeft me echt gesteund bij het maken van een aantal belangrijke keuzes die ik gemaakt heb. Ik werk om te leven in plaats van ik leef om te werken!!
Eerst ging ik met regelmaat naar het cafe voor andere aanspraak, nu onderneem ik met vrouw leuke activiteiten en geniet en ontspan meer. Ik zou Corlinda aanraden omdat ze betrouwbaar en vriendelijk is en echt de tijd voor je neemt. Ze helpt je bij het vergroten van je zelfvertrouwen kan goed luisteren en gaat ontspannen naar huis.

Johan van Elteren

Slager en Cateraar, Slagerij partyservice jovel

wil jij dit ook?

voor je lichaam zorgen is een investering, je krijgt er iets voor terug dat onbetaalbaar is!

Sinds ik bij Corlinda kom, heb ik minimaal last van spanningshoofdpijn. Doordat wij tijdens de sportmassages over diverse onderwerpen praten, voelt het coachen als laagdrempelig en zeer fijn. Haar praktijk ziet er proffesioneel en warm uit, wat zeer uitnodigt tot een goed gesprek. Ik werk al een paar jaar aan een gezondere leefstijl, wat vooral gericht was op sport en voeding. Ik kwam erachter dat wanneer je mentaal niet lekker in je vel zit, je dit ook merkt aan het fysieke deel van je lijf. Corlinda leert je hoe je deze 2 weer met elkaar kunt laten communiceren zodat je beter naar je hoofd en lichaam luistert.

Sanne van Egmond

Toen ik voor het eerst By Corlinda kwam had ik last van mijn rug en heup. Door de massage en de oefeningen kwam er al snel verbetering. Sindsdien kom ik 1 x per 6 weken voor onderhoud aan mijn spieren en die vinden dat altijd erg prettig. Ook hebben we mooie gesprekken over wat ons bezighoudt. wanneer ik bij Corlinda kom kom ik altijd tot rust en ga ik met denkwerk naar huis. Ik raad zeker iedereen aan om een massage By Corlinda te ervaren. Wees lief voor je lichaam en geest!

Mariska Smaal - Kanters

veelgestelde vragen

Geef je alleen ontspanningsmassages?

Nee, ik beheers meerdere massagetechnieken waarmee ik afwissel.

Ik ben allergisch voor veel producten. Wat nu?

Ik masseer met een natuurlijk product, namelijk Beezzz Wax.

Moet ik mijn eigen handdoeken meenemen?

Nee, alles wordt voor jou verzorgd.

Wat houdt een coaching-sessie in?

Voorafgaand aan de massage bespreken we eerst jouw klacht of hulpvraag. Hiervoor neem ik ruim 20 à 30 minuten de tijd. Ik geef je tips en handvatten om jouw klacht in het dagelijks leven te verminderen of dat je er makkelijker mee om kunt gaan.

Is het goed dat ik iemand meebreng?

Ja dat kan in overleg.

Hoe werkt de betaling?

Je kiest voor het pakket wat het beste bij jou past, je ontvangt een factuur en dient deze voor per bank voor de eerste behandeling te hebben voldaan.

Wanneer merk het effect van de behandeling?

Dit verschilt per persoon en is afhankelijk van o.a jouw fysieke gesteldheid en de techniek die ingezet is.

Welke soorten massages geef je?

Sportmassage, ontspanningsmassage, Lomi Lomi, triggerpointmassage en bindweefselmassage.
Ik wissel tijdens de behandeling af met verschillende technieken om het optimale resultaat te bereiken.

Corlinda de Bruijn ByCorlinda stress-coaching massagetherapie

Ik gun jou een leven vol vrijheid, vertrouwen en voldoening, waarin je je bewust bent dat jij de meest belangrijke persoon bent in jouw leven.

Natuurlijk begrijp ik dat je eerst wilt weten of je je bij mij vertrouwd voelt om je verhaal met mij te delen.

Ik nodig je graag uit voor een inspiratiegesprek waarin ik je tegelijkertijd voorzie van drie waardevolle tips.

De koffie staat klaar.