GRATIS INSPIRATIEGESPREK

inspiratiegesprek

Coaching en of therapie start met een inspiratiegesprek. Tijdens dit gesprek is er voldoende ruimte om elkaar te leren kennen en te ontdekken of er een wederzijds vertrouwen is.  Hierna kies je voor het traject dat het beste bij jou past en gaan we aan de slag met jouw hulpvraag. We spreken/zien elkaar om de week of iedere week (gelukkig jezelf zijn). Deze regelmatige basis is nodig, zodat ik stap voor stap met je mee kan kijken in jouw proces, waardoor ik je echt goed verder kan helpen.

Tijdens dit gesprek van een uur neem ik de tijd om al jouw vragen te beantwoorden (niks is te gek!). Daarnaast voorzie ik je van 3 waardevolle tips waarvan je in het dagelijks leven direct profijt hebt. Mocht je na afloop geen samenwerking aan gaan, bedraagt de investering in jezelf en de tips € 90,- inclusief 21 % btw.

Wanneer je het gevoel hebt dat ik de juiste persoon ben om jou verder te helpen, maar het niet kan omdat de prijs je tegen houdt. Mail mij dan, dan kijken we samen naar een oplossing.

Corlinda de Bruijn Paardencoaching & Sportmassage

ben je er nu helemaal klaar mee?

Ik weet namelijk heel goed hoe dat voelt, een overvol hoofd en een uitgeput lichaam. Iets meer dan 5 jaar geleden zat ik in dezelfde situatie. Ik had de gedachte dat als ik veel en hard werkte en mijn best deed voor anderen, ik vanzelf wel gelukkig zou worden.

Ondanks dat ik dit al heel lang zo vol hield, leverde het me vooral stress en onzekerheid op. (herkenbaar?) Ik voelde dat ik door op deze manier verder te gaan, nooit gelukkig zou worden en dat maakte me verdrietig.

Corlinda de Bruijn Paardencoaching & Sportmassage

gelukkig zijn begint bij het (h)erkennen van je behoeften

Veel werken en je best doen voor anderen maakt je blijkbaar nog niet perse gelukkig. Wat ik wel in zag was, dat wat ik deed voor mij niet werkte. Ik kwam op het punt dat zowel mijn hoofd als mijn lichaam letterlijk blokkeerde. Na veel wikken en wegen schakelde ik hulp in.

Een coach hielp me de juiste stappen in de juiste volgorde te zetten. Ik ging werken aan mijn zelfbeeld, de negatieve gedachten over mezelf en leerde mijn grenzen herkennen en aan te geven. Ik kreeg daardoor vertrouwen  in mezelf en haalde weer voldoening uit mijn leven.

Ik hoopte niet langer dat het vanzelf wel goed zou komen of dat ik op een dag wakker zou worden dat alles beter zou zijn als ik maar door bleef gaan. Ik kwam er achter dat doorgaan zonder ook maar iets te veranderen, nutteloos is. Ik leerde dat het gaat om daadkracht. Hulp vragen bij de voor mij juiste persoon op een manier die bij mij past, dat is wat mij stevigheid en veerkracht heeft gebracht.

Corlinda de Bruijn By Corlinda

resultaat

Natuurlijk ging en gaat het niet vanzelf. Ik ga nog steeds regelmatig naar een coach om aan mezelf te werken. Dit levert me op dat ik steeds reflecteer op hoe de situatie nu is, of ik daar tevreden mee ben en waar ik nog aan wil werken. Ik ben mij bewuster van wat ik zelf belangrijk vindt en van mijn eigen gedrag en handelen. Dit maakt dat ik nu keuzes maak vanuit een plek van vertrouwen. Nu ervaar ik een positieve kijk op mijzelf, op wat ik nog wil leren en ontdekken. Dit gun ik jou ook!

Corlinda de Bruijn By Corlinda

Corlinda de Bruijn, aangenaam

Als dochter van een transportondernemer is de passie voor het zelfstandig ondernemerschap mij letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten. Ik ben begonnen met personal-training, fitness,  groepsles en begeleiding op het gebied van voeding.

Sinds 3 jaar gebruik ik mijn levenservaring en kennis om zoveel mogelijk ambitieuze vrouwen met stress gerelateerde klachten te leren hoe ze hun grenzen kunnen (h) erkennen en aangeven waardoor ze meer vrijheid, vertrouwen en voldoening in hun leven ervaren.

Ik heb zelf een aantal zeer bewogen levensjaren achter de rug met de nodige ondersteuning. Uit ervaring weet ik wat er voor nodig is om jezelf weer terug te vinden.

‘Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg’.

 

Corlinda de Bruijn By Corlinda
Corlinda de Bruijn

Ik gun jou een leven waarin je jezelf op de eerste plaats zet zodat je doet wat jou gelukkig maakt.

Natuurlijk begrijp ik dat je eerst wilt weten of je je bij mij vertrouwd voelt om je verhaal met mij te delen.

Ik nodig je graag uit voor een gratis inspiratiegesprek waarin ik je tegelijkertijd voorzie van drie waardevolle tips.

De koffie staat klaar.