Massage

Massage

Heb jij het gevoel dat je vast loopt, dat je continu spanning in je lichaam ervaart? Ga jij regelmatig over je eigen grenzen heen? Heb je het gevoel dat je uit balans bent en niet lekker in je vel zit? Ben je bereid om verder te onderzoeken naar wat de onderliggende oorzaak is van deze spanningen in jouw lichaam? Wil jij rust in je hoofd en lichaam door middel van het ondergaan van verschillende massage en coach technieken, beweging en lichaamsbewustzijn?

Dan ben je By Corlinda aan het juiste adres.

Herken jij je hierin?

Je bent de hele dag en nacht aan het piekeren. Het lijkt wel alsof je schouders tegen je oren aan zitten. Je nek voelt zo stijf dat je hem haast niet meer kan draaien.
Je hebt last van onrust in je hoofd. De hele dag ben je gejaagd en moet je van alles doen, je hebt voor iedereen tijd behalve voor jezelf.
Je hebt geen energie en voelt je futloos. Je weet dat zitten met een boek goed voor je is en het lijkt je leuk maar je hebt nog zo veel te doen.
Je nek, schouders en bovenrug voelen stijf aan. Jij bent iemand die geen ‘NEE’ kan zeggen. Niks is je teveel.
Je hebt fysiek en of mentaal zwaar werk en je hebt/neemt weinig tijd om te rusten.
Je hebt moeite met lichamelijk contact.

Wat doet een massage behandeling en wat levert het je op?

Een massage door BY Corlinda kan ervoor zorgen dat je lichaam en geest weer samen komen. Tijdens de massage worden spanningen gelokaliseerd en spieren losgemaakt waardoor afvalstoffen vrijkomen. Hierbij kunnen ook emoties loskomen. Deze emoties heeft je lichaam opgeslagen. De massage zorgt er ook voor dat je beter kunt slapen en je lekkerder in je vel gaat zitten. Je lichaam heeft een zelf herstellend vermogen wat door een massage geprikkeld wordt. Dit komt o.a doordat je lichaam tijdens de massage endorfine ( geluk hormoon) en oxytocine ( knuffel hormoon) aanmaakt. Deze stofjes verminderen stress en verhogen je geluksgevoel. Natuurlijk is met één massage niet meteen je eventuele burn-out opgelost, maar de massage kan je wel weer even het gevoel geven hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn, waardoor je tot rust komt. Het herstellen van een burn-out of andere mentale of fysieke klachten heeft tijd nodig en daar kan een massage op regelmatige basis heel goed bij helpen. Het kan je herstel echt bevorderen, versnellen en de massage geeft ook ruimte in je hoofd. Hierdoor krijg je weer energie, zin om je doelen na te streven en een groter bewustzijn van je lichaam. Massage By Corlinda biedt een goede ondersteuning bij je persoonlijke ontwikkeling, algehele bewustwording en het hervinden van fysieke en emotionele stabiliteit.

Jouw investering

*€ 67,95.

* 60 – 70 minuten massage

* Inclusief koffie, thee

 * Massage op maat

* Prijs is Inclusief 21% btw

( *bovengenoemde prijswijziging gaat in vanaf 01-08-2021)

U kunt pinnen in de praktijk

Sinds 2018 laat ik mij elke week masseren door Corlinda. Ik heb een lichamelijk zwaar beroep en het nodige meegemaakt.
Voor mijzelf zorgen doe ik steeds beter. Door de massages en de coaching heb ik minder rugklachten en ervaar ik minder spanning in mijn hoofd. Corlinda neemt echt de tijd voor je. Een aanrader voor iedereen.

Rene BuckensZelfstandig Ondernemer Slager

Corlinda is geweldig, ik zou haar ten zeerste aanbevelen. Haar handen waren heerlijk warm en door de massage voelde ik me zo ontspannen dat ik gewoon wilde slapen en ik voelde me volledig ont stresst.

Femke B.

Gisteren heb ik 1 uur volledige lichaamsmassage gehad en het was een geweldige ervaring! Het is een heerlijke plek, ik voelde me meteen op mijn gemak en de massage ontspande me enorm: Over 3 weken ben ik er weer, bedankt Corlinda!

Mevr. W

Ik had nogal wat klachten en al van alles geprobeerd. Een collega raadde me aan om naar By Corlinda te gaan. Ik onderga sindsdien elke 4 weken een ontspanningsmassage in combinatie met coaching. De tijd vliegt gewoon tijdens zo’n behandeling! Het resultaat is geweldig. Na de behandeling ontspan ik nog even en kan ik rustig bij komen in mijn eigen tempo. Corlinda is empatisch, klantgericht. Bij haar kun je jezelf zijn.

Harrie

Omdat ik erg fanatiek ben in het sporten en nogal vaak over mn grenzen ga is het heerlijk om elke 2 weken bij Corlinda op de tafel te gaan liggen. Daarna ben ik weer ontspannen zowel mentaal als fysiek.

Paul van O.

Corlinda is een geweldige massagecoach. Ze is professioneel en bekwaam. Ik ben een fanatieke sporter en ging naar haar toe om pijn in mijn schouders en nek aan te pakken. Haar verdiepende vragen en massage technieken hebben ervoor gezorgd dat beide gebieden zijn genezen en ik ben weer pijnvrij kan sporten.

Claudia B.

Praktische informatie

De massage zelf duurt tussen de 60 en 75 minuten. Massage By Corlinda is een diepgaande massagevorm waarbij niet alleen aandacht wordt geschonken aan de fysieke klacht, maar ook aan jou als geheel. Het gaat daarmee veel verder dan andere massagevormen. Er wordt voor  een massage behandeling een totale tijd van 2 uur ingeboekt. De massages vinden plaats op locatie aan de kolkstraat 13 in Sprundel. Massages vinden plaats op afspraak van maandag middag t/m vrijdagmiddag en op dinsdag en donderdagavond.

Veel gestelde vragen.

Geef je alleen ontspanningsmassage’s?

Nee, ik beheers meerdere massage technieken waarmee ik afwissel.

Ik ben allergisch voor veel producten wat nu?

Er wordt gemasseerd met een natuurlijk product.
Namelijk Beezzz wax.

Moet ik mijn eigen handdoeken meebrengen?

Nee, alles wordt voor jou verzorgd.

Is het ok als ik iemand meebreng?

Ja dat kan in overleg.

Hoe werkt de betaling?

Na afloop kun je per pin of contant de investering voldoen.

Wanneer merk ik effect?

Dit is per persoon afwisselend en afhankelijk van o.a de techniek die ingezet is.