Graag stel ik je voor aan de kudde waarmee ik mag samen werken om jou te begeleiden bij het herontdekken van je zelf.
Hun natuurlijke eigenschappen en karakter geven jou een boodschap mee die door mij vertaald word. Ik werk vanuit een open eerlijke en nieuwsgierige houding.

Fire Fly

Hallo mijn naam is Fire Fly ik ben geboren op 19-04-2010 en hoorde bij de kudde van Elegance dressage horses.
Ik was net 4 jaar toen ging ik mee met mijn nieuwe baasje. Daar kreeg ik een hele mooie stal en een enorme grote wei waar ik lekker in kon rennen en grazen. Na een paar jaar gingen we verhuizen naar Low lands stables in Zundert. Daar mocht ik ook fijn naar buiten kijken uit mijn stal en lekker in de wei. Sinds Januari 2020 is een droom uitgekomen ik mag hele lange dagen naar buiten, de hele dag gras eten en luieren in de zon of spelen met mijn kleine mini maatjes. Ook ga ik met regelmaat met mijn baasje aan het werk onder het zadel, naar het bos, of een wedstrijd. Soms ga ik wel eens naar de fitness dan doe ik aan aqua  aerobics dan zet ik mijn beste beentje voor. Aqua training heet dat geloof ik super cool. Ik ben een dressuur gefokt paard en door mijn afkomst heel gevoelig. Dat maakt dat ik snel onder de indruk ben en erg alert op mijn omgeving. Ook kan ik erg nieuwsgierig zijn en duidelijk.

Het lijkt mij leuk om jou te ontmoeten.

Kaatje

Hinik ik ben kaatje en ik ben op leeftijd. Ik ben de mama van Tum Tum.
Wij horen nog bij de kudde sinds april 2019. Eerst waren wij van een mevrouw die ook een manege had. Daar hadden we heel veel vriendjes. We zijn toen verhuisd en daar werden we heel erg verwend, helaas kregen we te veel eten waardoor ik ziek werd. Gelukkig gat het nu beter. Ik hou nog steeds van veel eten maar mijn baasje houd mij in de gaten, ik heb geen rem namelijk. We stonden eerst vlak bij de zee en bij een vriendin van ons baasje in de achtertuin. Heel leuk we konden overal lopen ook in de keuken af en toe bij de honden. Vrouwtje ging dan wel hard geluid maken en zwaaien met haar armen, denk dat ze dat niet leuk vond. Nu staan we met onze grote nou ja Tum Tum ‘s vriend Fire. Ik vind hem maar een aandacht trekker. Laat mij mijn ding maar doen als ik iets wil kom ik zelf wel. Ik ben rustig en lief en hou van rollen in het zand en aandacht.

Hou jij ook van rust en aandacht? Ik deel het graag met je.

Tum Tum

Hi Tum Tum hier, ik ben de grappigste drukste en degene met een eigen wil. Ik ben zeventien jaar en heel fit. Energie voor tien. Kaatje is mijn mama en Fire mijn maat.
Het liefste ravot ik de hele dag met hem. Ik heb twee hobby’s eten en spelen.
Ik ben altijd bij Kaatje geweest vanaf mijn geboorte we zijn onafscheidelijk.
We hebben altijd een heel lief baasje gehad. En onze kudde bestond uit paarden, pony’s, honden, kippen en katten. Heel gezellig alle dieren vind ik lief. Mensen vindt ik ook lief en leuk maar meestal heeft t gras mijn aandacht.

Kom jij mij een keer bezoeken?