Ont – moet jezelf

Hoe lang blijf je nog zo doorgaan?

Jij bent (volgens anderen) een leuk persoon die er goed uitziet, je hebt een lieve partner, kinderen, een mooi huis en een goede baan. Je legt de lat voor jezelf hoog, dat weet je zelf ook wel. Je wilt graag  iets betekenen voor anderen en ondanks alles ervaar je onrust in je hoofd en lichaam, je bent altijd druk en ‘Nee’ zeggen komt in jou woordenboek niet voor. Jezelf uiten zonder schuldgevoel is jouw grootste uitdaging. Je wilt zo graag lekker in je vel zitten, maar je hebt geen idee hoe.

Herken je je hierin?

Je gaat de stad in voor nieuwe kleren en komt weer thuis met iets waar je je helemaal niet goed bij voelt. Je vriendin en de verkoopster vonden het zo leuk staan dus heb je het gekocht.  Je baalt ervan en het gebeurt toch. Je hebt t stemmetje in jou dat ‘nee!‘ zei genegeerd.

Jullie hebben je schoonouders op bezoek. Dat is al even geleden en je kijkt er naar uit om hen te vertellen hoe het met je gaat en wat je allemaal hebt meegemaakt de afgelopen tijd. Als jullie eenmaal aan de koffie zitten bestaat het gesprek uit een richtingsverkeer. Je voelt je  ongemakkelijk en geïrriteerd. Je bent stil, trekt je terug en bedenkt je dat het beter is om weg te gaan.

Na het sporten drink je nog wat en praat je wat met je vriendinnen. Wanneer er gevraagd wordt wie de voorbereiding van het aankomend evenement op zich wil nemen kijkt iedereen jou aan. Je voelt je hart kloppen in je keel en krijgt t heel warm, je zwijgt en denkt: “Nee niet ik, hoe dan, ik heb ’t al zo druk.” Afwachtend kijk je voor je uit in de hoop dat iemand anders de taak op zich neemt. “Mooi!”, antwoord een van de dames, “Dat is dan geregeld!” Weer voel je je onopgemerkt en ervaar je onrust in je hoofd.

Hoe zou het voor je zijn als

 • Je de volgende keer wanneer je gaat winkelen naar huis gaat met de kleding die jij lekker vind zitten, uitgekozen hebt en mooi vindt?

 • Het bijpraten met vrienden echt tweerichtings verkeer is en jouw verhaal volledig aan bod komt.

 • Jij bepaald of je zo’n klus op je schouders neemt of niet – en de voorbereidingen voor het evenement dus eens mooi niet in jouw agenda komen.

Je bent absoluut niet de enige!

Ik begeleid je om onderstaande resultaten te bereiken

 • Je koopt een kledingstuk dat jij mooi vindt.

 • Je bent tijdens gesprekken even veel aan het woord.

 • Je neemt alleen nog taken op je schouders waar jij energie van krijgt.

 • Je zegt ‘nee’ wanneer het voor jou niet goed voelt.

 • Je spreekt je uit wanneer je het ergens niet mee eens bent.

 • Wanneer je vrij bent besteed je tijd aan jezelf.

 • Je spreekt onbekenden aan.

 • Je staat open voor nieuwe uitdagingen.

Ontmoet jezelf in 6 logische stappen

Met het op maat gemaakte één-op-één-coachtraject Ontmoet jezelf in 6 logische stappen begeleid ik je bij het ontdekken van jouw kwaliteiten en het ontwikkelen van jouw assertiviteit en zelfvertrouwen. Dit traject bestaat uit zes sessies van 60 – 90 minuten verdeeld over 90 dagen. De sessies zijn om de week in het landelijke buitengebied van Sprundel. Tussen de sessies door hebben we om de week op een vast moment contact per e-mail of Whatsapp zodat je niet met je vragen hoeft te wachten tot de volgende sessie. Tijdens het traject maken we ook een persoonlijk actieplan dat je houvast geeft tijdens het traject. Na elke sessie krijg je opdrachten waarmee je in de praktijk kunt oefenen. Deze opdrachten passen precies bij wat jij op dat moment nodig hebt.

Jouw investering

Coach traject

Ont – moet je zelf in 90 dagen

In één keer € 699,95-

of in twee termijnen € 367,50

alle bedragen zijn inclusief btw.

Na afloop van het traject

 • Weet je wat je wilt, gelooft je in jezelf en in je vaardigheden.

 • Kun je nee zeggen zonder schuldgevoel.

 • Ga je voor jou uitdagende situaties aan terwijl je zelfverzekerd en assertief bent.

 • Geniet je van je vrije tijd die je besteed aan dat wat jou gelukkig maakt.

 • Ben je meer ontspannen en heb je minder lichamelijke klachten.

 • Heb je grip op jouw gedachten.

Als eigenaar van 6 ondernemingen kwam covid-19 hard aan. Zo hard dat ik mijzelf daar de schuld van gaf. Ik sliep slecht werkte (te) veel en maakte me druk om anderen. Ik vond dat ik geen ‘nee’ kon verkopen en had geen eigen mening. Inmiddels ben ik zo ver dat ik mij vrij voel in mijn hoofd, weer overzicht ervaar en denk in oplossingen. Corlinda weet waar ze het over heeft en neemt echt de tijd voor je. Ze luistert goed en je kunt echt met haar sparren. Corlinda je hebt me echt goed geholpen op alle fronten. Dank daarvoor!

Cor Jansen van JorksveldZelfstandig Ondernemer

Mijn zelfvertrouwen weer teruggevonden..

Ik ben zelfstandig ondernemer, perfectionist, altijd druk, door de jaren veel ervaring en kennis opgedaan en veel geïnvesteerd in de belangen van mijn opdrachtgevers maar niet in mezelf. Hierdoor raakte ik de grip op mezelf kwijt. Alles was te veel en ik was onzeker over de keuzes en besluiten die ik maakte. Vaak dacht ik aan een dag rust nemen en dan gaat het weer maar dit was vaak van korte duur en mijn energie was erg laag.

Toen heb ik hulp gezocht bij Corlinda. Gedurende mijn coach traject heeft Corlinda, met haar professionele aanpak en prachtige paarden, mij de laten inzien wat belangrijk voor MIJ is en waar ik energie in wil stoppen en waar niet. Ik ben bewuster geworden van mijn eigen behoeftes, mogelijkheden en kwaliteiten. Ik ben beretrots op mezelf. Mijn zelfvertrouwen en energie heb ik weer teruggevonden waardoor ik weer plezier in mijn werk heb en gelukkiger ben in mijn privé omgeving. Corlinda bedankt voor je supergave coach traject..

Marc KooremansZelfstandig ondernemer Infrastructurele wereld

Ik was opgegeven door een vriendin en won een gratis coach sessie via FB. Ik kende Corlinda toen nog niet dus ik vond het best wel spannend. Op dat moment liep ik op mijn tenen. Ik wilde mama en pappa tegelijk zijn, stond er financieel alleen voor en zat in een destructieve relatie. Omdat ik moeite had met grenzen aangeven en vond dat er nu iets moest gebeuren ging ik een traject aan. Inmiddels ben ik ruim een jaar verder en heb ik de relatie van toen verbroken. Ik heb ervoor gezorgd dat de financiën gelijkwaardig verdeeld zijn, even als de zorg voor onze kinderen dat geeft me rust. Het gaat beter met me, ik voel me sterker. Wat ik fijn vindt aan de begeleiding van Corlinda is dat ze zelf ook veel heeft meegemaakt en hier heel open over is. Ze begeleid je echt vanuit haar gevoel.

Audrey WircxOffice manager
Monica Suarez

Al een tijdje had ik het gevoel dat ik keuzes wilde maken. Ik kon het niet zo goed concretiseren; het was een gevoel. Na lang twijfelen of ik hier iets mee wilde, heb ik Corlinda benaderd. In ons kennismakingsgesprek heeft ze uitgelegd wat ze voor mij kon betekenen, maar ze liet ook heel duidelijk merken dat ik zelf “aan de bak” moest. Ik ben ervoor gegaan en heb zeker geen spijt.  Corlinda stelt kritische vragen, geeft de ruimte om te reflecteren en te denken, haalt de essentie uit je verhaal en hoort de kleine details. Dat samenspel heeft mij inzichten gegeven. Inzichten in waar mijn gevoel vandaan kwam, hoe ik er in kleine stapjes aan kan werken, maar uiteindelijk ook dat ik zelf mijn patronen ging doorzien. En dat is veel waard. Ben ik een heel ander mens? Nee. Heb ik mijn leven drastisch omgegooid? Nee. Maar ik kan wel bewuster en kritischer naar mezelf kijken. Het is nu aan mij om die tools te gebruiken. En toeval of niet: er hebben zich wel wat veranderingen voorgedaan in mijn leven waar ik heel blij mee ben. Dank je wel Corlinda!

Anoniem

Veelgestelde vragen

Ik heb niks met paarden is dat een probleem?

Nee, dit is geen enkel probleem.
Wanneer je dit aangeeft word het traject gevolgd zonder de inzet van paarden.

Hoe werkt de betaling?

In overleg. Betaling in termijnen is mogelijk tegen meerprijs.

Hoelang duurt het voor je resultaat hebt?

Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van jouw situatie, inzet en motivatie.

Hoeveel tijd kost het?

Het kost je net zoveel tijd als dat jij eraan wilt besteden. Het is afhankelijk hoe veel je wilt oefenen en nodig hebt om het geleerde je eigen te maken. Gemiddeld 1 uur per week.

Kan het traject ook online of aan huis?

Ja dit kan bij uitzondering. Neem gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Kan ik tussentijds stoppen?

Wanneer je een coach traject van 3 maanden aangaat teken je een overeenkomst,
waarmee je je verbindt te voldoen aan alle verplichtingen die dit met zich meebrengt.
Wanneer je tussentijds besluit te stoppen heb je geen recht op teruggave van de investering in het traject.

wat als ik na het traject nog niet klaar ben?

Wanneer je na afloop het gevoel hebt dat je nog niet bent waar je wilt zijn, kun je het traject verlengen.
Er zit dan meer ruimte tussen de afspraken.

Mag ik iemand meebrengen?

Nee. Om privacy redenen en veiligheid is dit niet toegestaan.

Ik twijfel, hoe weet ik of het iets voor mij is?

Ik nodig je graag uit voor een gratis kennis making. Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar beter leren kennen.
Je kunt mij alles vragen en ontdekken of er een wederzijds vertrouwen is. Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten.

Wanneer kan ik starten?

Wanneer je contact opneemt kun je gemiddeld binnen 2 a 3 weken starten.

Hoe kan ik mij voorbereiden?

Dat is niet nodig. 100 % inzet en motivatie is voldoende.

Ben ik verplicht om de huiswerk opdrachten te maken?

Nee, het is jouw verantwoordelijkheid om er voor te gaan. Jij bepaalt of de uitkomst een succes is.
Het maken van de huiswerkopdrachten komt jouw resultaat ten goede.