Intakegesprek

Het doel van dit gesprek is om te bepalen welke manier van coaching het beste past bij jou en jouw hulpvraag en om te bepalen of er een wederzijds vertrouwen is.
Tijdens dit gesprek vertel ik je wat meer over mijzelf en wat je van mij als coach kunt verwachten. Ik leg je uit hoe een coach traject eruit ziet en wat jouw mogelijkheden zijn.
Na afloop van dit gesprek van een uur heb je een duidelijk beeld van By Corlinda.

Bij het starten van een coach traject is het intakegesprek kosteloos!
Besluit je anders is de investering  € 50,- exclusief btw.

Coachtraject

Tijdens de eerste afspraak van het coachtraject bespreken we het intakeformulier.
Tijdens dit gesprek wordt duidelijk wat jouw hulpvraag is en welke manier van coaching hierbij past en bepalen we hoeveel sessies hiervoor nodig zijn. Je ontvangt hiervoor na afloop een persoonlijk coachplan.

Dit plan bestaat uit:

De coach overeenkomst.
De werkwijze.
Te verwachten resultaat.
Wederzijdse verantwoordelijkheid.
Vertrouwelijkheid.
Zakelijke afspraken.

Werkwijze

Vervolgens gaan we oplossingsgericht aan het werk.
We onderzoeken door middel van oefeningen en vraaggesprekken hoe het komt dat het nu niet goed gaat en onderzoeken hoe dit komt en zoeken uit wat jij hier zelf aan kunt doen om dit te veranderen.

Dit geeft inzicht en duidelijkheid en biedt mogelijkheden tot positieve verandering.
Je krijgt handvatten en kunt hiermee direct aan de slag. Door een coach traject te volgen geef je jezelf de tijd om te ontdekken wie jij nu werkelijk bent en waar je gelukkig van wordt.
Ik begeleid je bij het herontdekken van jezelf.

Een Coach traject bestaat uit 6 sessies die duren tussen de 1 – 1,5 uur.

Jouw investering in jezelf is € 450,- Excl btw.

Na Afloop

Drie maanden na afloop van het coach traject volgt er een gratis follow up afspraak van 30 minuten. Deze kan op lokatie in Sprundel plaats vinden of telefonisch. Deze afspraak is gericht op een korte evaluatie. Wat gaat er goed? Wat is er veranderd? Zijn er nog bijzonderheden of vragen? Wat gaat er minder goed? Wat kun jij eraan doen om dit te verbeteren?

Mijn coach & massagepraktijk is aan huis. De sessies vinden plaats in een prachtig landelijke omgeving aan de rand van het bosgebied de pannenhoef in Sprundel.