VERGROOT JE ZELFVERTROUWEN

Ben je het beu om je angstig en onzeker te voelen?

Je bent een ambitieuze vrouw. Probeert alle ballen hoog te houden om je doelen te behalen en aan de eisen van jezelf en buitenaf te voldoen. Maar hoe hard je ook je best doet, het voelt nooit goed genoeg. Sterker nog….je ervaart regelmatig een ongelukkig, leeg of onvervuld gevoel. Je worstelt met stress & onrust, negatieve gedachten over jezelf, en onzekerheid. Voor je gevoel word je geleefd door de buitenwereld. Je worstelt met vragen zoals: “Wie ben ik nu eigenlijk?” “Waar word ik nu echt gelukkig van?” “Hoe kan ik meer innerlijke rust, vertrouwen of zelfliefde ervaren?” 

Diep vanbinnen verlang je ernaar om vrijer te leven vanuit wie je écht bent, met meer  zelfvertrouwen, eigenwaarde en zelfliefde maar je hebt geen idee waar te beginnen of hoe je dat kunt realiseren….

is dit herkenbaar voor jou?

Jezelf wegcijferen
Als eigenaresse van een goed lopend bedrijf kom je om 18.45 thuis van je werk, je vindt dat je van jezelf moet bijleren, dus volg je naast je eigen onderneming een opleiding. Bij thuiskomst treft je een ongeduldige man, hongerige kinderen aan en staat de hond rondjes te draaien bij de achterdeur. Terwijl je met een zucht aan het koken begint en tussendoor de hond buiten laat, ben je met je hoofd bij het tentamen voor de opleiding en voel je je opgejaagd en onrustig. Voor je het weet is het 23:00 en zit je met een lege maag met je hoofd nog steeds in de boeken.

Jezelf met anderen vergelijken
Je zit aan tafel tijdens een verjaardag van een vriendin. Niet iedereen die daar aanwezig is ken je. Je bekijkt iedereen en bedenkt je dat jij toch wel degene bent met de minst interesante baan, ze zien er ook veel leuker uit, en eerlijk gezegd had je ook wel wat meer make up op kunnen doen… Ondertussen bedenk je ook dat je maar water neemt en het stuk taart afslaat.
Een paar kilo lichter zou je immers ook niet misstaan. Je voelt je waardeloos.

Geen ‘nee’ durven zeggen
Je bent op een verjaardag van een kennis, eigenlijk had je geen zin maar je bent toch gegaan. Wanneer er aan jou de vraag wordt gesteld of jij ‘even’ wilt helpen met serveren, sta je vervolgens de hele middag drinken in te schenken en hapjes te serveren aan de gasten. Je blijft vriendelijk en zegt niks, glimlacht en doet wat er van je gevraagd wordt. Bij thuiskomst plof je in de bank en ben je teleurgesteld in jezelf. Je voelt je vermoeid en hebt het gevoel dat er van je is geprofiteerd.

Twijfelen aan jezelf
Op je werk word je door één van je collega’s aangesproken op een fout. De toon en manier waarop ze dat doet maakt dat je geen idee hebt hoe te reageren. Je valt stil, voelt een brok in jke keel die je met geweld probeert te onderdrukken, bent teleurgesteld in jezelf en gaat de hele middag non stop door. Dit gaat jou niet nog een keer gebeuren. Je voelt je verdrietig.
De situatie blijft zich in je hoofd herhalen, waardoor je moeilijk in slaap komt.

Hoe nu verder?

Hoelang ben jij al aan het ‘overleven’ door je continu aan te passen en te laten beïnvloeden door buitenaf? Hoelang verberg jij al wie jij werkelijk bent en onderdruk je jouw  gevoelens, verlangens, wensen en potentieel?
Hoeveel stress, onrust en onzekerheid wil jij nog ervaren?

Lieve mooie vrouw, jij bent uniek! Je bent geboren om te zijn wie je echt bedoeld bent te zijn. Iedereen is uniek en dat betekent dat jij jezelf kunt en mag zijn. EN DAT BEGINT BIJ JOU. Met je te herinneren en te verbinden met wie je in essentie bent, onder alle lagen van aanpassing en beïnvloeding van buitenaf. Zodat jij weer vrij kunt leven. Jouw unieke potentieel kunt realiseren. Vanuit vrijheid, vertrouwen en voldoening. Vanuit je hart. 

Mijn missie is om jou te helpen herinneren wie je werkelijk bent, door je te verbinden met de kracht en wijsheid in en van je ware zelf. Zodat jij weer vrij kunt leven. Als jezelf. Met vertrouwen in jezelf en jouw potentieel. Lieve jij, ik help je om thuis te komen bij jezelf, en jouw unieke plek in deze wereld in te nemen.

 

Hoe zou het voor je zijn als…

N

Je vanuit het vertrouwen en de wijsheid in jezelf jouw doel(en) realiseert, en het leven gaat leiden waar jij al die tijd al naar verlangt?

N

Je kalm en zelfverzekerd jouw grenzen herkent en aangeeft, zodat je rust en ruimte ervaart en doet wat goed en kloppend voelt voor jou.

N

Je je weer kunt verbinden met de wijsheid van je ware zelf, waardoor je meer eigenwaarde, zelfvertrouwen, zelfliefde en zelfredzaamheid gaat ervaren?

N

Je jouw leven leidt zoals JIJ dat diep van binnen verlangt, in plaats van je aan te passen aan alle eisen en verwachtingen van je ‘kritische ik’ en van buitenaf?

Hoe zou jouw leven er dan uit zien? Wat zou je dan wél doen en realiseren? En hoe zou jij je dan voelen? Ik ben hier om jou een liefdevolle, veilige en inspirerende plek te bieden waar jij je leert verbinden met de innerlijke kracht en wijsheid van je ware zelf, zodat jij weer vrij kunt leven en je unieke potentieel en levensdoel(en) kunt realiseren.

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

leer hoe ook jij dit kunt bereiken!

Dit is mogelijk voor jou

Met het op maat gemaakte een-op-een coach traject Vergroot je zelfvertrouwen leer je in zes stappen jezelf bewust te worden van jouw behoeften, mogelijkheden en kwaliteiten, waardoor je ontdekt wat goed en kloppend voelt voor jou en hoe hiernaar te handelen, zodat je zelfverzekerd wordt en vrijheid en voldoening uit je leven haalt.

Gedurende een periode van drie maanden begeleid ik je door middel van diverse coach technieken en lichaamsgerichte therapie naar innerlijk rust en zelfvertrouwen. Dit traject bestaat uit zes sessies van 60 minuten per keer.

De sessies zijn om de week in het landelijke buitengebied van Sprundel. Tussen de sessies door maak je thuis opdrachten die door mij voorzien worden van feedback, zodat je het geleerde meteen in de praktijk kunt brengen en niet met je vragen hoeft te wachten tot de volgende sessie.

Na elke sessie ontvang je praktische tips en handvatten welke je direct kunt toepassen in jouw dagelijkse leven. Deze opdrachten passen precies bij wat jij op dat moment nodig hebt, zodat je vanuit jouw wijsheid en kracht keuzes gaat maken die voor jou goed en kloppend voelen.

De inhoud van het coach traject betreft maatwerk. In ieder geval ontvang je:

  • zes coach sessies om de week van 60 minuten
  • zes thuiswerk-opdrachten inclusief feedback
  • drie maanden persoonlijke begeleiding
Corlinda de Bruijn By Corlinda Stress-coaching en Massagetherapie

Groei ligt buiten je comfortzone

leer hoe ook jij dit kunt bereiken!

Investering

Vergroot je zelfvertrouwen

€ 1.200,-

Persoonlijke kennismaking inclusief eerste (mondelinge) advies

Coachvoorstel met uitleg en advies

6 coachsessies van 60 minuten

Voorbereiding en follow-up bij elke sessie

Hand-outs en maatwerk huiswerkopdrachten

Tussentijds contact per mail of telefonisch

Tarief inclusief 21% btw

na dit traject weet ik

Dat ik de belangrijkste persoon ben in mijn leven

Dat ik vrij ben in het maken van mijn eigen keuzes

Hoe ik mijn mindset kan inzetten om mijn doelen te behalen

Hoe ik om kan gaan met voor mij stress volle uitdagingen en situaties

Hoe ik meer waarde, gezondheid en voldoening in mijn leven kan brengen

wat anderen over mij zeggen

Sinds 2022 ben ik te gast bij Corlinda, ik zeg bewust te gast omdat ik me door haar rustige en fijne uitstraling heel welkom voel. Na 3 jaar ziek zijn en vele behandelingen is net voor de zomer mijn man overleden. Mijn lijf en hoofd zaten flink vast en ik dacht, dat hoofd gaat voorlopig niet leeg zijn, maar ik kan mezelf wel proberen te ontspannen door een massage. Dat bleek een misvatting. Ik leerde dat een vol hoofd en een gespannen lichaam niet zomaar door een massage kan ontspannen en leeg raken. De eerste afspraken werden gesprekken met heel veel tranen van opluchting. Wat heb ik veel over mezelf geleerd en hoe fijn waren de tips die ik kreeg over hoe om te gaan met mijn verdriet, maar ook met het verdriet om mijn zoons.

Je kan een ander pas steunen, als je eerst aan jezelf denkt en werkt. De coach sessies zijn inmiddels eens in de paar weken ontspannings massages geworden met nog steeds tips en inzichten. Op naar een stilte massage dan heb ik mijn doel bereikt. Ik heb ontspanning en een hoop levenslessen meegekregen. Wat een topper ben jij Corlinda. Bedankt!!

Henny van Putten

Al een tijdje had ik het gevoel dat ik keuzes wilde maken. Ik kon het niet zo goed concretiseren; het was een gevoel. Na lang twijfelen of ik hier iets mee wilde, heb ik Corlinda benaderd. In ons kennismakingsgesprek heeft ze uitgelegd wat ze voor mij kon betekenen, maar ze liet ook heel duidelijk merken dat ik zelf aan de bak moest. Ik ben ervoor gegaan en heb zeker geen spijt. Corlinda stelt kritische vragen, geeft de ruimte om te reflecteren en te denken, haalt de essentie uit je verhaal en hoort de kleine details. Dat samenspel heeft mij inzichten gegeven. Inzichten in waar mijn gevoel vandaan kwam, hoe ik er in kleine stapjes aan kan werken, maar uiteindelijk ook dat ik zelf mijn patronen ging doorzien. En dat is veel waard. Ben ik een heel ander mens? Nee. Heb ik mijn leven drastisch omgegooid? Nee. Maar ik kan wel bewuster en kritischer naar mezelf kijken. Het is nu aan mij om die tools te gebruiken. En toeval of niet: er hebben zich wel wat veranderingen voorgedaan in mijn leven waar ik heel blij mee ben. Dank je wel Corlinda!

Anoniem

Ik wilde mama en pappa tegelijk zijn, stond er financieel alleen voor en zat in een destructieve relatie. Omdat ik moeite had met grenzen aangeven en vond dat er iets moest gebeuren ging ik een traject aan. Inmiddels ben ik ruim een jaar verder en heb ik de relatie van toen verbroken. Ik heb ervoor gezorgd dat de financiën gelijkwaardig verdeeld zijn, even als de zorg voor onze kinderen dat geeft me rust. Het gaat beter met me, ik voel me sterker. Wat ik fijn vindt aan de begeleiding van Corlinda is dat ze zelf ook veel heeft meegemaakt en hier heel open over is. Ze begeleid je echt vanuit haar gevoel.

Audrey Wirckx

veelgestelde vragen

Hoe werkt de betaling?

Je ontvangt vooraf de factuur per mail, deze dient voor de 1e sessie te zijn voldaan.

Wat als ik mijn doel niet haal binnen 3 maanden?

Na afloop biedt ik jou de mogelijkheid om losse sessies te volgen.

Wat als ik tussentijds wil stoppen?

Na goed overleg en onder bepaalde voorwaarden is dit mogelijk. Lees meer in de algemene voorwaarden.

Hoe weet ik of ik jou kan vertrouwen?

Ik werk volgens de AVG wet wat betekent dat ik vertrouwelijk omga met alle informatie die ik tot mij krijg.

Voor wie is dit traject niet geschikt?

voor iedereen die niet bereid is om zich 100% in te zetten.

Corlinda de Bruijn

Ik gun jou een leven waarin je jezelf op de eerste plaats zet zodat je doet wat jou gelukkig maakt.

Natuurlijk begrijp ik dat je eerst wilt weten of je je bij mij vertrouwd voelt om je verhaal met mij te delen.

Ik nodig je graag uit voor een intakegesprek waarin ik je tegelijkertijd voorzie van drie waardevolle tips.

Je bent van harte welkom.