VAN OVERLEVEN NAAR LEVEN

ben je het beu om je opgejaagd, gestrest en gefrustreerd te voelen?

Je voelt dat er iets mag veranderen in jouw leven, je wilt beter voor jezelf zorgen, maar iets in jou houdt je tegen. Je denkt dat je hard moet werken, geen fouten mag maken, altijd klaar moet staan voor anderen. Hierdoor hoop je gezien, gehoord en gewaardeerd te worden. Inmiddels ervaar jij mentale en lichamelijke spanningsklachten. Ondertussen heb je het gevoel dat je geleefd wordt. Je weet dat er iets mag veranderen maar uit angst voor de mening van de buitenwereld blijf je je oude gedrag herhalen.

Goed dat je hier bent. Laat mij jou begeleiden naar een plek van vertrouwen, vrijheid en voldoening.

is dit herkenbaar voor jou?

Alles tegelijk willen en doen
Als eigenaresse van een goed lopend bedrijf kom je om 18.45 thuis van je werk, je vindt dat je van jezelf moet bijleren, dus volg je naast je eigen onderneming een opleiding. Bij thuiskomst treft je een ongeduldige hongerige man en staat de hond rondjes te draaien bij de achterdeur. Terwijl je met een zucht aan het koken begint en tussendoor de hond buiten laat, ben je met je hoofd bij het tentamen voor de opleiding en voel je je opgejaagd en onrustig.

Jezelf voorbij lopen
Het is vrijdagmiddag en je maakt je druk omdat je nu al ziet dat je aankomend weekend op 3 plekken tegelijk moet zijn. Het idee dat je iemand moet vertellen dat je niet kunt komen, vindt je verschrikkelijk. Dat maakt dat je de afspraken verdeelt over het weekend. Desondanks blijf je piekeren of je het wel goed gedaan hebt. Na het weekend ben je volledig uitgeput.

Anderen tevreden houden
Je bent op een verjaardag van een kennis, eigenlijk had je geen zin maar je bent toch gegaan. Wanneer er aan jou de vraag wordt gesteld of jij ‘even’ wilt helpen met serveren, sta je vervolgens de hele middag drinken in te schenken en hapjes te serveren aan de gasten. Je blijft vriendelijk en zegt niks, glimlacht en doet wat er van je gevraagd wordt. Bij thuiskomst plof je in de bank en ben je teleurgesteld in jezelf. Je voelt je vermoeid en hebt het gevoel dat er van je is geprofiteerd.

Piekeren
Op je werk word je door één van je collega’s aangesproken op een fout. Je reageert kortaf, bent teleurgesteld in jezelf en gaat de hele middag non stop door. Dit gaat jou niet nog een keer gebeuren. Je voelt je waardeloos. ‘s Avonds in bed blijft de situatie zich in je hoofd herhalen, waardoor je moeilijk in slaap komt.

hoe nu verder?

 

Je ervaart al langer een vorm van weerstand in je leven. Je bent moe en misschien zelfs opgebrand tegelijkertijd vind je het spannend om je grenzen aan te geven.  Hoe lang blijf je nog zo doorgaan?


Voor een verandering is actie nodig!!
Actie waarbij je oude denkpatronen loslaat, naar je lichaam leert te luisteren, contact maakt met je innerlijke wensen, en waarbij je ongemak en pijn leert accepteren. Tijdens dit traject leer je hoe je dat doet, wat daarbij komt kijken en waarom dit je leven positief verandert.

 

hoe zou het voor je zijn als…

N

je kalm en trouw aan jezelf blijft in voor jou stressvolle situaties?

N

je volledig vanuit vertrouwen jezelf kunt zijn?

N

je meer voldoening en waarde uit jouw dagelijkse leven zou ervaren?

N

je vanuit vrijheid keuzes maakt die bij je passen?

dit is mogelijk voor jou

Met het op maat gemaakte een-op-een coach/therapie traject van overleven naar leven leer je in zes stappen jezelf bewust te worden van jouw behoeften, mogelijkheden en kwaliteiten, waardoor je ontdekt wat goed en kloppend voelt voor jou en hoe hiernaar te handelen, zodat je zelfverzekerd bent en vrijheid en voldoening uit je leven haalt.

Gedurende een periode van drie maanden begeleid ik je door middel van coaching en therapie naar meer zelfvertrouwen. Dit traject bestaat uit zes sessies van 60 tot 90 minuten.

De sessies zijn om de week in het landelijke buitengebied van Sprundel. Tussen de sessies door maak je thuis opdrachten die door mij voorzien worden van feedback, zodat je het geleerde meteen in de praktijk kunt brengen en niet met je vragen hoeft te wachten tot de volgende sessie.

Na elke sessie ontvang je praktische tips en handvatten welke je direct kunt toepassen in jouw dagelijkse leven. Deze opdrachten passen precies bij wat jij op dat moment nodig hebt, zodat je vanuit een plek van vertrouwen keuzes gaat maken die voor jou goed en kloppend voelen.

De inhoud van het coach traject betreft maatwerk. In ieder geval ontvang je:

  • zes coach sessies om de week van 60 tot 90 minuten
  • zes thuiswerk-opdrachten inclusief feedback
  • drie maanden persoonlijke begeleiding
  • WhatsApp-begeleiding, antwoord binnen 24 uur
Corlinda de Bruijn By Corlinda Stress-coaching en Massagetherapie

van overleven naar leven

leer hoe ook jij dit kunt bereiken!

na dit traject weet ik

N

dat ik de belangrijkste persoon ben in mijn leven

N

dat ik vrij ben in het maken van mijn eigen keuzes

N

hoe ik om kan gaan met voor mij stressvolle situaties

N

hoe ik meer waarde, gezondheid en voldoening in mijn leven kan brengen

N

hoe ik mijn mindset kan inzetten om mijn doelen te behalen

wat anderen over mij zeggen

Als eigenaar van 6 ondernemingen kwam covid-19 hard aan. Zo hard dat ik mijzelf daar de schuld van gaf. Ik sliep slecht werkte (te) veel en maakte me druk om anderen. Ik vond dat ik geen ‘nee’ kon verkopen en had geen eigen mening. Inmiddels ben ik zo ver dat ik mij vrij voel in mijn hoofd, weer overzicht ervaar en denk in oplossingen. Corlinda weet waar ze het over heeft en neemt echt de tijd voor je. Ze luistert goed en je kunt echt met haar sparren. Corlinda je hebt me echt goed geholpen op alle fronten. Dank daarvoor!

Cor Jansen van Jorksveld

ZZP

Al een tijdje had ik het gevoel dat ik keuzes wilde maken. Ik kon het niet zo goed concretiseren; het was een gevoel. Na lang twijfelen of ik hier iets mee wilde, heb ik Corlinda benaderd. In ons kennismakingsgesprek heeft ze uitgelegd wat ze voor mij kon betekenen, maar ze liet ook heel duidelijk merken dat ik zelf aan de bak moest. Ik ben ervoor gegaan en heb zeker geen spijt. Corlinda stelt kritische vragen, geeft de ruimte om te reflecteren en te denken, haalt de essentie uit je verhaal en hoort de kleine details. Dat samenspel heeft mij inzichten gegeven. Inzichten in waar mijn gevoel vandaan kwam, hoe ik er in kleine stapjes aan kan werken, maar uiteindelijk ook dat ik zelf mijn patronen ging doorzien. En dat is veel waard. Ben ik een heel ander mens? Nee. Heb ik mijn leven drastisch omgegooid? Nee. Maar ik kan wel bewuster en kritischer naar mezelf kijken. Het is nu aan mij om die tools te gebruiken. En toeval of niet: er hebben zich wel wat veranderingen voorgedaan in mijn leven waar ik heel blij mee ben. Dank je wel Corlinda!

Anoniem

Ik wilde mama en pappa tegelijk zijn, stond er financieel alleen voor en zat in een destructieve relatie. Omdat ik moeite had met grenzen aangeven en vond dat er iets moest gebeuren ging ik een traject aan. Inmiddels ben ik ruim een jaar verder en heb ik de relatie van toen verbroken. Ik heb ervoor gezorgd dat de financiën gelijkwaardig verdeeld zijn, even als de zorg voor onze kinderen dat geeft me rust. Het gaat beter met me, ik voel me sterker. Wat ik fijn vindt aan de begeleiding van Corlinda is dat ze zelf ook veel heeft meegemaakt en hier heel open over is. Ze begeleid je echt vanuit haar gevoel.

Audrey Wirckx

veelgestelde vragen

hoe werkt de betaling?

Je ontvangt vooraf de factuur per mail, deze dient voor de 1e sessie te zijn voldaan.

Ik ben allergisch/bang van paarden, kan ik toch bij jou terrecht?

Ja. Ik hou rekening gehouden met jouw persoonlijke mogelijkheden.

Wat als ik mijn doel niet haal binnen 3 maanden?

Na afloop biedt ik jou de mogelijkheid om losse sessies te volgen.

Wat als ik tussentijds wil stoppen?

Na goed overleg en onder bepaalde voorwaarden is dit mogelijk. Lees meer in de algemene voorwaarden.

Hoe weet ik of ik jou kan vertrouwen?

Ik werk volgens de AVG wet wat betekent dat ik vertrouwelijk omga met alle informatie die ik tot mij krijg.

Voor wie is dit traject niet geschikt?

voor iedereen die niet bereid is om zich 100% in te zetten.

Corlinda de Bruijn

Ik gun jou een leven waarin je jezelf op de eerste plaats zet zodat je doet wat jou gelukkig maakt.

Natuurlijk begrijp ik dat je eerst wilt weten of je je bij mij vertrouwd voelt om je verhaal met mij te delen.

Ik nodig je graag uit voor een intakegesprek waarin ik je tegelijkertijd voorzie van drie waardevolle tips.

Je bent van harte welkom.