Ik ben bij Corlinda terecht gekomen door een burn-out. Corlinda heeft mij op een hele fijne manier geholpen en bijgestaan. Ze stond altijd voor mij klaar, zowel in de ochtend als in de avond. Dit heeft mij heel erg geholpen. Corlinda is iemand die echt met je meeleeft, maar je ook een spiegel voorhoudt. Ik ben dankbaar voor de fijne sessies. Door haar heb ik een nieuwe baan in de richting waarbij ik mijn zelfvertrouwen juist verloren was. Gelukkig is die nu helemaal terug en ben ik blij met deze stap. Ook gaat het mentaal steeds beter en zie ik weer de positieve kanten van veel dingen.

Corlinda bedankt!

Joy van der Heijden

Ik kende Corlinda al voordat ze coach werd. Toen al hele fijne gesprekken met haar gehad over het leven enz. Toen ze klaar was met haar opleiding en ik erg met mezelf in de knoop zat heb ik een coachingstraject bij haar gevolgd om beter met stresssituaties om te leren gaan, eige tijd na afronding van het traject heb ik een ademsessie gedaan.
Het coachingstraject heeft mij geholpen om op mijzelf te vertrouwen en mijn gevoel te gaan volgen. Daardoor ben ik een opleiding gaan volgen waarmee ik nu vol vertrouwen en plezier de aankomende 30 jaar nog ‘wil’  werken ipv ‘ moeten’ werken. 
De ademsessie heeft me nog meer geholpen dichter bij mijn gevoel te komen en was een zeer bijzondere ervaring!

Lajla Dingjan

Paardengedrags deskundige i.o

Mijn standaard reactie op dingen was altijd: boos. Als ik feedback kreeg op werk wat ik had geleverd: boos, sleutels kwijt: boos, iets vergeten: boos, discussie over iets: boos. Die boosheid en irritatie beïnvloedde alles in mijn leven en mijn gezin. Na een heel prettig intakegesprek ben ik met haar het traject ingegaan om te kijken waar die boosheid nou vandaan komt. Door te realiseren wat bij mij ligt en wat bij een ander ben ik assertiever geworden en kan ik beter verwoorden wat mijn gevoel is. De coach sessies bij Corlinda zijn heel waardevol geweest. Ze biedt een goed luisterend oor en stelt vragen die je aanzetten tot nadenken. Zij helpt je te investeren in jezelf zodat je realiseert dat je dat waard bent. Ik mag er zijn en daarvoor heb ik heel veel te danken aan Corlinda!

Patrick Kannekens

Web-Beest

Mijn zelfvertrouwen weer teruggevonden.

Ik ben zelfstandig ondernemer, perfectionist, altijd druk, door de jaren veel ervaring en kennis opgedaan en veel geïnvesteerd in de belangen van mijn opdrachtgevers maar niet in mezelf. Hierdoor raakte ik de grip op mezelf kwijt. Alles was te veel en ik was onzeker over de keuzes en besluiten die ik maakte. Vaak dacht ik aan een dag rust nemen en dan gaat het weer maar dit was vaak van korte duur en mijn energie was erg laag.

Toen heb ik hulp gezocht bij Corlinda. Gedurende mijn coach traject heeft Corlinda, met haar professionele aanpak en prachtige paarden, mij de laten inzien wat belangrijk voor MIJ is en waar ik energie in wil stoppen en waar niet. Ik ben bewuster geworden van mijn eigen behoeftes, mogelijkheden en kwaliteiten. Ik ben beretrots op mezelf. Mijn zelfvertrouwen en energie heb ik weer teruggevonden waardoor ik weer plezier in mijn werk heb en gelukkiger ben in mijn privé omgeving. Corlinda bedankt voor je supergave coach traject.

Marc Kooremans

Corlinda kende ik al een tijdje en was bij haar voor een massage. Ik was opzoek naar mezelf. Het voelde goed en vertrouwt om hierover met Corlinda te spraten. Ik had het idee dat ik tegen een innerlijke kast aanliep met gesloten deuren. Hoe krijg ik die ooit open? Ik heb een hoop geleerd over mezelf dmv praten en oefeningen, die ver terug naar mijn jeugd gaan. Een aparte gewaarwording maar heel helder. Hierdoor zijn mijn ogen geopend en heb ik grote keuzes gemaakt. Zo heb ik bijvoorbeeld na 24 jaar bij dezelfde werkgever te hebben gewerkt, ontslag genomen. Door een andere baan te nemen voelde het alsof er een betonblok van mijn schouders viel. Momenteel zit ik lekker in mijn vel. Ik heb ervaren dat praten heel veel met je kan doen. Corlinda bedankt voor je luisterend oor, advies, open en eerlijkheid.

Martijn van de Ree

Zal ik wat hebben aan coaching, nee joh dat is niets voor mij. Tot dat er wat dingen in je leven gebeuren waardoor je denkt: “Ga ik zo door blijven denderen of ga ik aan de slag met mijzelf?” Ik heb geleerd hoe ik bij mijn gevoel kan komen en hoe ik er zelf voor kan zorgen dat ik weer de gelukkige Suzanne 3.0 kan worden. Wel heb ik besloten dat ik met enige regelmaat terug ga komen bij Corlinda. Zodat ik aan mijzelf blijf werken.

Suzanne Reinerman

Accountant

Ik kwam bij Corlinda omdat ik het vertrouwen in mijzelf kwijt was en meer bezig was met piekeren over wat anderen van mij vonden en hoe ze over mij dachten.  Ik kon het heel druk hebben in mijn hoofd en toch niets doen. Het glas was halfvol, maar toch stond ik er negatief in.

Corlinda heeft mij in stappen geleerd hoe ik tot rust kan komen en zo weer in verbinding kom met mezelf en mijn waarden. Bijvoorbeeld, dat ik in uitdagende situaties stil sta bij mezelf om kalm en duidelijk aan te geven wat voor mij belangrijk is en waar ik behoefte aan heb. Ik spreek mij nu uit wanneer dat nodig is. Ik geef mijn grenzen aan.

Ik ben lerende, het proces is een uitdaging waar ik soms nog onzekerheden ervaar, maar die onzekerheden blijf ik omzetten naar vertrouwen in mezelf, door bewust te zijn van wat er is gebeurd na afloop. Ik kan reflecteren op mezelf waardoor ik weet hoe ik het de volgende keer voor mezelf op een nog passendere manier kan aanvliegen.

Het meest waardevolle is dat ik mijn zelfvertrouwen en zelfrespect terug heb en dat ik weet wat mijn eigenwaarde is en hier naar durf te leven.

Ik zou coaching By Corlinda zeker aanraden. Ze is duidelijk, straalt rust uit, geeft fijne en eerlijke feedback, en ik voelde me vooral heel erg welkom.

Joyce Dogge

Ik ben een paar keer flink gevallen met paardrijden waardoor mijn vertrouwen een flinke deuk heeft opgelopen. Door de training van Corlinda heb ik meer inzicht in mezelf en ‘mijn’ paard gekregen.Ik heb nu een sterkere band met ‘mijn’ paard doordat ik haar beter heb leren begrijpen. Ik rijd nu weer met veel plezier en zonder angst. Door te oefenen onder begeleiding krijg ik meer vertrouwen.

Anne - Martine Kruisinga

Strategy Director, Amai Amai

Ik zat niet zo lekker in mijn vel en heb ook andere therapie gehad. Paardencoaching leek mij leuk omdat ik van paarden houd en zelf ook een paard heb. Ik heb enorm veel geleerd en had telkens genoeg stof om thuis weer mee aan de slag te gaan. Totaal ben ik vier keer geweest, afwisselend met en zonder paard. Corlinda je bent een topper en ik vond het fijn om bij je geweest te zijn.

Fleur Beerendonk

Aan het einde van het traject voelde ik me veel zelfzekerder, nu weet ik waar mijn valkuilen liggen en waar ik aan mag blijven werken. Ook de contacten tussen de sessies door waren erg fijn. Daar kon ik echt mee verder. Ik kan By Corlinda dus zeker aanraden. Dank je wel Corlinda voor de fijne sessies!

Claudia Cantineau

Zelfstandig ondernemer, De plaatjestuin

Ik ben bij Corlinda gekomen voor een massage,omdat ik in een stressvolle periode zat.
Corlinda begon met een kopje thee en al snel zaten we zo een uur te kletsen en is er die dag geen massage van gekomen.  Ik heb mijn hart kunnen luchten en alles op tafel gelegd waar ik al een hele lange tijd tegenaan liep. Ik was “opgebrand” en wist niet wat mij zou kunnen helpen maar dit gesprek voelde erg fijn. Ik ben toen het coaching traject aangegaan van overleven naar leven.  Ik twijfelde in eerste instantie of ik dit wel moest doen, want helpt dit mij wel? Het is toch best een investering, maar ik kan me er in iedergeval niet slechter door gaan voelen. De beste investering die ik tot nu toe in mezelf heb gedaan!
Dat was de eerste stap naar:Het kiezen wat voor mij goed is en de mening van een ander loslaten. Corlinda heeft me ontzettend veel geleerd en me heel veel handvaten gegeven waar ik echt iets mee kan zoals o.a: Ik durf nu keuzes te maken waarin ik eerst naar mezelf kijk, wil ik dit echt? Voelt dit goed? Is dit goed voor mij?
De mening van familie bekijk ik nu op een andere manier en ga hier anders mee om.
Corlinda heeft me ook mindfullness oefeningen geleerd wat erg fijn is als mijn gedachten weer met mij op de loop gaan. 
Ik ben weer de vrolijke meid die met 2 benen vol zelfvertrouwen op de grond staat en durf voor mezelf te kiezen zonder schuldgevoel.  Ik kan alleen maar zeggen dat het het waard is en zoals Corlinda zelf zegt: “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”

Joni Buijnsters

Ik ben bij Corlinda terecht gekomen toen ik in een fase zat waarin ik te veel van mezelf vroeg. Dit ging ten koste van mezelf en van mijn omgeving. Tijdens de intake hebben we er samen voor gekozen om het traject: “Boost je zelfvertrouwen” aan te gaan om te onderzoeken wie ik echt ben en waar ik naar toe wilde groeien. Mijn doel was: meer zelfvertrouwen ontwikkelen en liever voor mezelf kunnen zijn, zodat ik minder stress en onrust zou ervaren en juist meer innerlijke rust.

Pffff… wat een traject is dat geweest. Super confronterend en soms erg intensief. Gelukkig ben ik erg goed begeleid door Corlinda. Haar rust, vertrouwen, begeleiding en vaak ook humor en gezelligheid hebben mij hierbij enorm geholpen. En natuurlijk mag ik mezelf ook een pluim geven, dat heb ik inmiddels geleerd 🙂

Nog steeds kom ik graag en regelmatig bij Corlinda. Op kort termijn ga ik ook het lichaamsgerichte Adem je vrij traject starten. Dat bewijst hoeveel vertrouwen ik in haar heb.

Kortom een echte aanrader!

Ursula van den Oort

HR Functionaris

Ik heb Corlinda leren kennen op een cursus die we samen volgden. Vanuit daar ontstonden er mooie gesprekken. Ook over onszelf waarbij ik aangaf waar ik in mijn leven tegenaan liep.
Ik had moeite met het aangeven van mijn grenzen en voor mezelf opkomen. Altijd eerst voor een ander zorgen en dan pas voor mezelf. Uiteindelijk heb ik besloten een coach traject te volgen bij Corlinda. De gesprekken waren heel prettig en ook best confronterend, maar het heeft me wel laten inzien waar de kern van het probleem zit. Door opdrachten en handvaten heb ik geleerd anders te kijken naar mezelf en de ander. Ook kan ik nu beter aangeven wat mijn grenzen zijn, durf ik mijn mening te geven en voor mezelf op te komen. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid, ik mag er zijn en mijn mening en wat ik denk en voel doet er toe!

Dank je wel voor deze fijne en leerzame coach traject

Liesbeth Schellingerhout - Kiel

Masseuse , www.souplize.nl

De eerste keer dat ik bij Corlinda kwam, was het voor een kennismakingsgesprek, ik voelde gelijk een goede vibe.
Ik was opzoek naar mezelf, ik zocht antwoorden op vragen die ik zelf ook niet echt wist, ik snapte mezelf niet …
Door over mijn kinder tijd te praten ben ik veel gaan accepteren en begrijpen wie ik ben.
Corlinda heeft mij geholpen, door oefeningen en gesprekken, om nee te zeggen, mezelf op de eerste plaats te zetten en te stoppen met anderen te pleasen. Geloof me, het voelt fijn!! Ik ben in mezelf gaan geloven en de echte Mónica gaan ontdekken.
De bel-afspraken waren ook heel fijn, na afloop was ik rustig en had ik mijn gedachten weer op een rijtje.
Ik ben heel tevreden over de samenwerking en daarom heb ik ervoor gekozen om een vervolg traject aan te gaan voor mijn toekomst. Ik ben enorm dankbaar dat ik deze stap heb gezet, om hulp te vragen, het heeft me ver gebracht. 
Heel erg bedankt Corlinda, voor alles!
Monica Suarez

Ik had last van oververmoeidheid, spanningen, nam standaard te veel hooi op mijn vork en was altijd bang voor de mening van anderen. Wat ik zelf leuk vond wist ik eigenlijk niet eens meer.

Het mooiste leermoment was toen ik in een situatie op mijn werk voor het eerst ‘nee’ zei en vervolgens de rest van de week geen hoofdpijn meer had. Ik voelde me schuldig maar ook verlicht.

Nu weet ik weer wie ik ben en wat ik leuk vindt, ik heb geleerd om meer in contact te komen met mezelf en ervaren dat ik daardoor mijn zelfvertrouwen terug heb gekregen. Ik zou By Corlinda zeker aanraden wanneer je last hebt van stress en het moeilijk vindt om voor jezelf te kiezen.  

 

Anoniem

Ik kwam bij Corlinda terecht door een cadeaubon die ik had gekregen voor een massage.
In april ben ik ziek geworden en knapte daarna niet echt op. Ik had last van veel hoofdpijn en vermoeidheidsklachten. Ook sliep ik al lang slecht, het duurde lang voordat ik in slaap viel en kon ‘s nacht uren wakker liggen.
Het slecht slapen stak ik op de overgang.
Bij de eerste afspraak kwam het (nog) niet tot een massage, Corlinda ging met mij in gesprek. Al snel kwam er nogal wat los, (zo vertrouwd voelde het gelijk). Aan het einde van het gesprek legde ze mij uit wat er aan de hand was. Omdat ik er zelf niet meer aan uitkwam ben ik coachtraject: Van overleven naar leven aangegaan. Het grootste leermoment voor mij was dat ik ontdekte wat mijn plek is en dat ik er mag zijn!! (Zelfvertrouwen)

Ik kan nu ‘nee’ verkopen en mijn rust pakken als mijn lichaam dit aangeeft. Het meest waardevolle voor mij is dat ik weer goed kan slapen mede door het doen van ademhalingsoefeningen. Nog steeds ongelofelijk en tegelijkertijd zo blij dat ze mij dat heeft geleerd.

Tussen de afspraken door kon ik als ik ergens tegenaan liep altijd op haar rekenen. Zo dankbaar dat Corlinda op mijn pad is gekomen. Wat een bijzonder, warme, goed luisterende therapeute met waardevolle feedback. Het voelde altijd heel vertrouwd en ik voelde me iedere keer weer welkom. Iedereen verdient een Corlinda. 

Lydia Embregts

Toen ik een jaar geleden bij Corlinda kwam, was ik enigszins huiverig. Zou het lukken om weer in het hier en nu te gaan leven en zou het gaan lukken om weer te genieten van de kleine en grote momenten in het leven. Zou het ook weer lukken om vertrouwen in mijzelf te hebben terwijl dat door anderen zo afgebroken was.
Corlinda had een luisterend oor, kon zonder zelf al te veel invulling te geven ervoor zorgen dat ik mijn eigen antwoorden wist te vinden waardoor het zelfvertrouwen weer begon te groeien. Ik heb inzichten gekregen in hoe systemen werken en heb leren ontdekken hoe anderen mijn kwetsbaarheid weten te benutten. Ik kan nu mijn grenzen geven en afstand nemen van situaties. En het belangrijkste, ik laat andermans problemen niet meer mijn probleem worden.  Corlinda kiest methodes die het best passen bij jou als individu, probeert uit te dagen maar laat de uiteindelijk beslissing bij jou!

Noortje van der Bilt

Ik kende Corlinda van de sportschool.
Toen ik bij haar kwam had ik last van spanning en stress. Ik vond het moeilijk om “nee” te zeggen en maakte me vooral druk om wat anderen vonden. Omdat ik op school zit werkte ik vaak tot laat door, ook in de weekenden. Daardoor was ik vaak erg moe.

Het grootste leermoment voor mij is dat ik geleerd heb hoe ik keuzes kan maken die echt goed zijn voor mij. 

Ik ben erg blij en tevreden met het resultaat van het coaching traject. Corlinda weet precies wat er nodig is, of dit nu via een gesprek of een massage is. Ik raad haar zeker aan en blijf komen.

Aisha Hop

www.socialsbyaisha.nl

Corlinda ken ik al heel mijn leven. Ondanks dat ze even uit beeld was kwam ze op het juiste moment weer terug. Ik heb een goede band met haar als coach gehad. Wat ze me vooral heeft geleerd is dat ik weer in mezelf geloof. En wat Corlinda dan altijd zegt is;’ Dat heb je zelf gedaan’ Klopt maar wel met haar hulp. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid, ik denk nu meer aan wat voor mij goed is en kom voor mezelf op. Ik mag er zijn, wat ik denk of voel  doet ertoe!  Hartstikke bedankt voor alle inzichten en tips!!

Joey van Oosten

Zelfstandig ondernemer

Ik ken Corlinda al een aantal jaren van de sportschool en via haar man, waar ik regelmatig mee fietste. In die tijd spraken we elkaar oppervlakkig, maar op de achtergrond was ik geïnteresseerd in wat ze deed. Na een stuk gelopen relatie heb ik contact met haar opgenomen. Door de samenwerking aan te gaan, heb ik mijn zelfvertrouwen en rust weer terug. Ik wist niet wat mij overkwam toen ik de eerste ademsessie onderging. Het voelde alsof mijn lichaam gereset was! Corlinda begeleide me van het begin tot het einde, ik voelde me veilig en begrepen. Ik heb de rust en het vertrouwen in mezelf weer gevonden! Door de coach gesprekken is mijn zelfvertrouwen toegenomen en kijk ik nu anders naar bepaalde situaties. Ik heb de sessies als zeer positief ervaren en ben klaar voor een nieuwe start! 

Als je ervoor open staat, zijn de sessies By Corlinda zeker een aanrader. Met hele betrouwbare begeleiding. Bedankt Corlinda. 

Martin Schouteten

ook een ervaring delen en achterlaten?

Ben je tevreden met het resultaat van onze samenwerking? Zou je dan alsjeblieft jouw ervaring hier willen delen? Door jouw verhaal kan een ander besluiten om ook de stap te nemen zijn/haar dromen waar te maken en dat zou geweldig zijn. Alvast bedankt!

Wat was de reden dat je bij mij kwam?
Wat is jouw grootste leermoment van onze samenwerking?
Wat was voor jou het meest waardevol en zie je echt als het resultaat van mijn coaching/therapie?
Waarom zou je een ander aanraden om met mij te gaan samenwerken?

stuur je ervaring naar By Corlinda

2 + 4 =