Voor wie?

Voor wie?

Ik kan me zo voorstellen dat je niet voor niets op deze pagina komt. Je bent waarschijnlijk benieuwd of Vrijerleven By Corlinda iets voor jou is en of ik jou kan begeleiden naar innerlijke rust en zelfvertrouwen. Klopt dat?

Hulp zoeken is best spannend. We denken vaak dat we het dan zelf niet kunnen. Nou en, wat is daar erg aan? Het kan juist heel fijn zijn om met iemand te sparren. Hoe fijn is het dat er iemand oordeelloos met je meeloopt in jouw persoonlijke ontwikkeling, zodat jij kunt ontdekken wat jij nodig hebt?! Voel je welkom in mijn praktijk!

Of je probleem nu groot of klein is, het is ok. We gaan aan de slag met de kern van jouw probleem met alle ruimte voor jou als persoon!  Mijn missie is om JOU te begeleiden naar innerlijke rust en (zelf) vertrouwen, zodat je vrijheid en voldoening in je leven ervaart.

Ongeacht waar je tegenaan loopt. Wij gaan aan de slag met de kern, doelgericht en dynamisch. Ik ben ervan overtuigd dat je de meeste progressie kunt maken als inzicht en verandering uit jezelf komt. Dus naast praten ga je ook aan de slag met waar het écht over gaat, met ruimte voor jou als persoon!

Coaching

In welke situaties past coaching het beste bij je?

 • Wanneer je opzoek bent naar balans tussen werk en privé

 • Als je naar structuur en overzicht in je leven streeft

 • Als je jouw doelstellingen en wensen helder wilt krijgen

 • Als je je meer bewust wilt worden van jezelf

 • Als je meer motivatie en zelfdiscipline wilt ontwikkelen om doelen te bereiken

 • Wanneer je minder stress wilt

 • Als je wilt weten wat jouw kracht, roeping en dromen zijn!

Tijdens coaching gaan we voornamelijk kijken naar waar je nu staat en waar je naar toe wil, wat je kunt en wie je bent. We gaan mogelijkheden én de toekomst verkennen.

Lichaamsgerichte therapie

Lichaamsgerichte therapeutische sessies zijn o.a. voor de volgende klachten:

 • Weinig of geen zelfvertrouwen

 • Negatief zelfbeeld

 • Ongelukkig gevoel

 • (over) Spanningen en stress

 • Burn-out

 • Faalangst, onzekerheid

 • Last van traumatische gebeurtenissen

 • Kort lontje, boos gevoel

Tijdens therapeutische sessies gaan we aan de slag met de oorzaak van het probleem. We kijken o.a. terug naar het verleden, waar jouw beperkende overtuigingen zijn ontstaan.

“Corlinda was er voor mij toen ik overspannen thuis zat. Ze heeft mij veel handvatten gegeven waar ik echt wat mee kon. De sessies waren confronterend, maar op een goede manier. Na iedere sessie voelde mijn hoofd leger. Ik heb het gevoel dat ik weer lucht krijg en meer geniet van alles om me heen. Dit heb ik aan Corlinda (en mezelf ;-)) te danken. Ik ben erg blij dat ik de stap naar Corlinda heb gezet en kan het oprecht iedereen aanbevelen!”

.”

MIJN WERKWIJZE

Ik geloof in een holistische benadering

Ik ben ervan overtuigd dat verandering alleen kan ontstaan wanneer je het zelf van binnen kunt voelen. Als de inzichten vanuit jou komen en de gedrags verandering door jou bewust ingezet wordt. 

Aan de slag met de kern
Wat maakt dat jij je zo voelt? Wat maakt jouw probleem, jouw probleem? Daar gaan we mee aan de slag.

Wat is coaching en wat is lichaamsgerichte therapie?
We zetten jouw onbewuste in beweging. Dat betekent dat we op een dynamische, effectieve manier aan de gang gaan met de kern achter jouw probleem. Ik zet daarbij verschillende therapeutische en coachende technieken in. 

Onbewust
Jouw probleem is vaak geen keuze. Je wilt je niet verdrietig, boos, moe, of wat dan je probleem ook is, voelen. Daarom werk ik vooral op onbewust niveau. Aangezien  95 % van ons gedrag onbewust is, heeft het ook het grootste effect als veranderingen en in inzichten op onbewust niveau plaatsvinden. 

Ik loop met je mee
Tijdens sessies begeleid ik jou om inzichten te krijgen die ergens in jouw onbewuste zijn opgeslagen. Jij gaat een weg van persoonlijke groei bewandelen en ik wandel met je mee. Je hoeft het niet alleen te doen. 

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn meerdere manieren waarop je aan de slag kunt met jouw persoonlijke groei bij Vrijerleven By Corlinda. Namelijk, door een 1-op-1 traject met live sessies óf door losse 1-op-1 live sessies na het volgen van een traject. 

Inmiddels heb ik ruim 200 mensen geholpen in hun persoonlijke proces. Elk traject bevat verschillende manieren om aan de slag te gaan met innerlijk werk op een diepgaande, veranderende manier in jou.  

1-op-1 traject

Intake

We starten met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek is er voldoende ruimte om elkaar te leren kennen en te ontdekken of er een wederzijds vertrouwen is.

Vervolgens stellen we een doel vast waar we in jouw traject naar toe gaan werken. 

Vervolg sessies

In de vervolgsessies zorg ik ervoor dat je meerdere inzichten krijgt waardoor er verandering plaats kan vinden.  Dit gaat van een familie opstelling tot ademwerk. Wat bij jou past, op dat moment.

In gemiddeld 6 tot 10 sessies bereiken mijn cliënten hun doel. 

Tussentijds

Ik kan helaas niet toveren. Tussen de sessies door moet jij zelf aan de slag. Daarom krijg je huiswerk of een oefening mee. Hierop ontvang je feedback.

40 % van wat we doen vindt plaats tijdens de sessies. 60 % na de sessie. 

Afronding

Zoals in ieder traject bij Vrijerleven By Corlinda, komt er een moment dat jij  niet meer weet waar we in de sessies aan moeten werken.

YES! Dat betekent dat we gaan afronden. Jij heb jouw doel bereikt of bent er zo dichtbij dat vervolg sessies overbodig zijn.

Praktische informatie


Ga je een traject aan bij Vrijerleven By Corlinda, dan is het belangrijk dat sessies eens in de twee weken plaatsvinden om het beste uit jouw traject te halen. 

Sessies vinden plaats in Sprundel, in mijn praktijk, op dinsdag tussen 13:00 en 21.00 uur, donderdag tussen 13:00 en 21:00 en vrijdag tussen 10.00 en 18:00 uur. 

Houd hier dus rekening mee als je een traject aangaat, ook wat betreft jouw eigen tijd. (Andere avonden en andere dagen zijn niet mogelijk)


De wachttijd om te starten is gemiddeld 1 tot 2 weken.
Stuur mij gerust een mail om te weten wanneer je aan de sl
ag zou kunnen.

 

contact opnemen