Ben je er helemaal klaar mee?

Ik weet namelijk heel goed hoe dat voelt, een overvol hoofd en een uitgeput lichaam. Iets meer dan vijf jaar geleden zat ik in dezelfde situatie. Ik had de gedachte dat als ik veel en hard genoeg werkte en mijn best deed voor anderen, ik vanzelf wel gelukkig zou worden.

Ondanks dat ik dit al heel lang zo vol hield, leverde het me vooral stress en onzekerheid op. Herkenbaar? Ik voelde dat ik zo nooit gelukkig zou worden en dat maakte me enorm verdrietig.

Gelukkig zijn begint bij het (h)erkennen van je behoeften
Heel hard en veel werken en je best doen voor anderen maakt je blijkbaar nog niet perse gelukkig. Wat ik wel in zag was dat wat ik deed niet werkte, voor mij althans. Ik kwam op een punt dat het niet langer kon, geestelijk en lichamelijk niet en schakelde een expert in. Mijn coach hielp me om de juiste stappen in de juiste volgorde te zetten. Ik ging werken aan mijn zelfbeeld en eigenwaarde . Ik stopte met het ‘pleasen’, ik had er alles voor over me weer gelukkig te voelen. Ik deed niet langer aan:”nee, komt niet in mijn woordenboek voor.” Ik hoopte niet langer dat het vanzelf wel goed zou komen of dat ik op een dag wakker zou worden dat alles beter zou zijn als ik maar door bleef gaan. Ik kwam er achter dat doorgaan zonder ook maar iets te veranderen, nutteloos is. Ik leerde dat het gaat om daadkracht. Bij de juiste persoon en op een manier die bij mij past.

Resultaat
Natuurlijk ging het niet vanzelf. Ik ga nog steeds regelmatig naar mijn coach om aan mijzelf te werken. Dit levert me op dat ik steeds reflecteer op hoe de situatie nu is, of ik daar nu tevreden mee ben en waar ik nog aan wil werken. Ik ben mij bewuster van wat ik zelf belangrijk vindt en van mijn eigen gedrag en handelen. Dit maakt dat ik nu keuzes maak vanuit een andere kijk op mijzelf en op wat ik nog wil leren en ontdekken. Dit gun ik jou ook!

Corlinda de Bruijn, aangenaam
Als dochter van een transportondernemer is de passie voor het zelfstandig ondernemerschap mij letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten. Ik ben begonnen met personal-training, fitness en groepsles begeleiding. Sinds 4 jaar gebruik ik al mijn levenservaring en kennis om zoveel mogelijk hoog gevoelige over(ge)spannen vrouwen met een laag zelfbeeld te leren hoe ze hun eigen kwaliteiten kunnen ontdekken en ontwikkelen zodat ze dat kunnen doen dat wat hun gelukkig maakt. Ik heb zelf een aantal zeer bewogen levensjaren achter de rug met de nodige ondersteuning. Uit ervaring weet ik wat er voor nodig is om jezelf weer terug te vinden. ‘Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je had’. Zeg ik altijd. Ik hou van een goed gesprek en hou ook van actie. Ik ben direct, gedreven, gek op pure chocola, mijn dieren en heb een hekel aan ruzie en excuses. Mijn cliënten noemen mij eerlijk, duidelijk en geduldig.

Meld je aan voor een intakegesprek.