stress-coaching en massagetherapie

Vrijerleven!

Vrijerleven staat voor een veilige plek waar jij kan ont-stressen. Een plek waar je kunt helen op zowel fysiek, mentaal en emotioneel gebied. Mijn naam is Corlinda en ik begeleid je vanuit respect en liefde in jouw ‘vrijerleven’ proces d.m.v. lifecoaching, systeemtherapie, massagetherapie en mindfulnes. Wil je meer lezen over mij? Lees dan hieronder verder.

Wat ik doe

Ik begeleid ambiteuze vrouwen die last hebben van chronische stress door onzekerheid. Ik leer ze hoe ze spanning kunnen loslaten door zichzelf te zijn, waardoor ze hun grenzen leren (h)erkenen en aan gaan geven, zodat ze vertrouwen en innerlijke rust ervaren en vrijer leven!

Je kunt bij mij terecht voor

Corlinda de Bruijn By Corlinda Stress-coaching en Massagetherapie

stress-coaching

individueel, duo, losse sessies en trajecten.

massagetherapie

massages gericht op stress release

anti-stressmineraal

Permsal magnesium

jaar ervaring als masseuse

jaar ervaring als Life-coach - therapeut

klanten gingen jou voor

zij gingen je voor

“Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae Donec velit neque, auctor sit amet”

Jamie Blake

Patient

“Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Proin eget tortor risus. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque ne”

Beth Warren

Patient

“Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae Donec velit neque, auctor sit amet”

Jamie Blake

Patient

“Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Proin eget tortor risus. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque ne”

Beth Warren

Patient

social media

volg mij voor tips en oefeningen

van onrust naar vertrouwen:mijn reis als stress coach en massage expert.

Als dochter van een transportondernemer is de passie voor het zelfstandig ondernemerschap mij letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten. Ik ben begonnen met personal-training, fitness,  groepslesinstructie en begeleiding op het gebied van voeding.

Sinds 3 jaar gebruik ik mijn levenservaring en kennis om zoveel mogelijk ambitieuze vrouwen die last hebben van chronische stress en onzekerheid over zichzelf, in verbinding te brengen met hun ware potentieel. Om vervolgens te leren hoe ze hun grenzen kunnen (h) erkennen en aangeven waardoor ze vertrouwen krijgen in zichzelf, zodat ze vrijerleven en voldoening uit hun leven halen.

Persoonlijk heb ik een aantal zeer bewogen levensjaren achter de rug. Uit ervaring weet ik wat er voor nodig is om jezelf weer terug te vinden.

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg’

Office

1234 Divi St. San Francisco, CA 34962

Monday to Friday : 9am – 8pm

Saturday : 10am – 7pm

Sunday : 10am – 6pm